Ha kérdésedre nem találtad meg a választ
Lépj velünk kapcsolatba!

Miben különbözik a Mosstre megoldása az egyéb „élő” falaktól?


Általában az élő növényekkel beépített falak szépek, de rendszeres ápolásra van szükségük ami nem túl időhatékony.

A Mosstre moha dekorációs elemek ellenben nem igényelnek gondozást és így erőlködés és időráfordítás nélkül élvezheted a természet közelségét akár otthonodban vagy munkahelyeden!
Növekedni fognak ezek a mohák? Igényelnek öntözést vagy napfényt?


A mi moháink 100%-ban természetesek, fényt és vizet nem igényelnek.. Ennek megfelelően megtartják eredeti méretüket. Azonban a levegő páratartalma befolyásolhatja állagukat. Ha magas a szoba páratartalma, a moha puha tapintású. Ellenben alacsony páratartalomnál megkeményednek ezek a növények. Ha a moha nagyon száraz, a levegő kis párásítása után ismét puha tapintásúvá tud változni. Közvetlenül locsolni nem szabad! Vízpermettel csak a megszáradásig tudjuk elérni a puha tapintást.
Milyenek a Mosstre által nyújtott mohák a természetben fellelhető mohákhoz képest?


Szinte semmi különbség nincsen az általunk nyújtott mohák és a természetben fellelhetők között. Csupán annyi, hogy megtartják lenyűgöző színüket és formájukat gondozás nélkül.
A Moha elemek és Moha képkeretek mennyire nehezek?


A mohák önmagukban nem nehezek. Egy moha elem maximum 1-2 kg össztömegű lehet. A Mosstre által készített moha képkeretek súlya nem haladja meg az 5 kg-ot.
Honnan származnak az általunk felhasznált a mohák?


Nagyon fontos, hogy a természetben fellelhető mohákat ne károsítsuk, a természetes fellelő helyüket ne rongáljuk meg! A Mosstre szigorúan mesterséges körülmények között előállított Európai Unión belüli forrásból származó mohákat használ fel. Fa kereteinket saját kezűleg készítjük el helyi megbízható fűrészárú kereskedésekből származó alapanyagokból. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk használt alapanyagok természethez közeliek legyenek és ne károsítsuk vele a környezetet.
Kültéri használatra alkalmasak a Mosstre által készített termékek?


Az általunk egyedileg készített termékek belső felhasználásra lettek tervezve. Közvetlen napfény, magas vagy túl alacsony páratartalom vagy a termékek elázása csökkenthetik élettartamukat. Közvetett napfény kárt nem okozhat, de nem javasoljuk a tűző napra való kihelyezésüket, mivel az károsíthatja a termékek élettartamát, fakíthatja színüket.
Hogyan takaríthatom a Moha képkereteket?


Mint minden más ami körbevesz minket otthonunkban és munkahelyünkön időnként tisztítanunk, takarítanunk kell. A Mosstre termékek esetén mi a nagynyomású levegő használatát javasoljuk fél évente egyszer, hogy megszabaduljunk a nem kívánt portól. (közvetlen közelről ne használd, mivel az roncsolhatja a moha szerkezetét)
A Mosstre fogad egyedi megrendeléseket? Mi van, ha nekem már van egy keretem, amibe szeretnék mohát tenni?


Természetesen fogadunk egyedi megrendeléseket! Formavilágban egyedül a Te képzeleted szab határt, de talán még az sem. Kreatív csapatunk segít megvalósítani minden elképzelésedet! Számos keretméretet készíthetünk el az igényeidnek megfelelően, szinte bármilyen színben. Azonban, ha a saját keretedet szeretnéd használni, csak annyi a dolgod, hogy megadod a keret méreteit és mi ahhoz mérten dolgozzuk ki a mohát. Igény esetén el is küldheted nekünk a keretet és mi belehelyezzük az általad kiválaszott színű mohát.
A Mosstre vállal tervezést?


Kreatív designer szakembereink számára nincsen akadály! Legyen szó egy teljes falfelület megtervezéséről vagy egy különleges keret létrehozásáról, mi mindent meg tudunk csinálni a számodra. Különleges igények esetén szívesen leülünk veled személyesen, hogy átbeszéljük kérésedet és aszerint teljesítjük elképzelésedet beleértve a kész alkotás telepítését is.
Mennyi idő míg megkapom az egyedi Mosstre moha képemet?


Az elkészítési idő nagyban függ attól, hogy mennyi idő megterveznünk a kérésedben megadottakat. A tervezési fázis 1 naptól egészen 2-3 hétig is terjedhet. Minden esetben előzetes tájékoztatást fogunk adni és törekszünk arra, hogy mielőbb elkészítsük álmaid dekorációs elemeit.
Mi az áruvisszatérítési politikátok?


A megrendelt terméket kézhezvételtől számított 7 napon belül, ha visszaküldöd számunkra, teljes ár visszatérítést garantálunk, szállítási költséget leszámítva. Ennek megfelelően a visszaküldés költségét nem tudjuk fedezni. Kérünk, hogy ügyelj arra, hogy a visszaküldésre kerülő termék sérülésmentes állapotban jusson el hozzánk, máskülönben elveszíted a garanciára való jogosultságodat.
A moha tapintása megváltozott, mi történt?


A moha annak ellenére, hogy az általunk felhasználásra kerülő állapotában már nem növekedik, attól még folyamatosan reagál az őt körbevevő közegre. A skandináv zuzmó ideálisan 40% és 60%-os páratartalom között tartja meg kellemes, puha tapintású állagát. Amennyiben ettől eltérő közegben kerül kihelyezésre, akkor sem kell megijednünk. Küllemre továbbra is szép látványt nyújt, illetve a páratartalom helyreállását követően visszanyeri kellemes puhaságát.
Ez a moha ehető?


Az általunk egyedileg elkészített termékek 100%-ban természetes alapanyag felhasználásával történik. Ez azonban nem teszi a terméket ehetővé. Szeretnénk megkérni rá, hogy dekorációs céllal előállított termékeinket semmilyen esetben se fogyasszátok el, az egészségre káros lehet!
Hogyan vásárolhatok a Mosstre-nál?


Webshop felületünkön szabadon válogathatsz a számodra szimpatikus termékeink között.

Saját elképzeléseid megvalósítására is van lehetőséged egyedi ajánlat kérésével. Miután megosztottad velünk elképzelésedet (méret, színek, forma..stb) mi egy kész ajánlattal térünk vissza hozzád.
Hogyan történik a fizetés?


A rendelésed véglegesítése és leadását követően e-mailben visszaigazolást küldünk számodra. (Ezért is fontos egy valós e-mail cím megadása)

Ezen e-mailben szerepelni fog a vásárlás összegzése illetve a Mosstre számlaszáma, amire el kell majd utalnod a számlán szereplő végösszeget. A számla rendezése után megkezdjük a rendelés, szolgáltatás teljesítését.

Ezen kívül lehetőséged van PayPal-on keresztül, kártyával fizetned. Ehhez nem kell mást tenned mint a Kosár tartalmában a "fizetés ezzel: PayPal" gombra kattintanod. Itt lehetőséged van PayPal accountod használatával vagy regisztráció nélkül bankkártyával azonnal fizetni.
Ez mennyire tűzveszélyes?


Az általunk forgalmazott mohák nem éghetőek. Természetesen a tűz kárt tud bennük tenni, így semmilyen körülmények között ne tedd ki közvetlenül lángnak! De az égést nem táplálja és nem gyullad meg.

Más méretű, színű vagy egyedi formájú dekorációt szeretnél? Írd meg elképzeléseidet és mi felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy megvalósítsuk álmaid mohadekorációját!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
0